Mosman V

Brief “The existing area just doesn’t work”. Create a space that works as a nexus; front entry, access to garage and side paths. Make it a space that we would be happy to home to and spend time in. Approach Working with Sticks & Stones to create a private courtyard that worked as a thoroughfare…

Mosman III

Brief A Prestige Residential Property required us to Install approx. 50m2 of Stone Cladding with corners and capping, install stone on curves where careful cutting was required. Next liaising with the owner to create a Landscape Design commissioning Anthea Dunlop who assisted with the “concept” Drawing, all works were co-ordinated with Linden projects the Principal…

Palm Beach

Brief Working to a design by Sticks & Stones Landscape Design we were asked to create a dramatic and mature Garden environment for this highend residential construction a dramatic Approach Constructing over 270m2 of extremely complex stone cladding from a scaffold frame we created a dramatic and imposing form that blended seamlessly with the sandstone…

Avalon

Brief In Collaboration with Serenescapes Landscape Design improve the usability and accessibility of the Garden space creating a tropical hideaway of baordwalks and entertaining spaces.   Approach On this steep and inaccessible site following a complex design we constructed boardwalk leading to decked areas amongst a rich and traopical paradise. We maximized the useable space…

Woolwich

Brief To Upgrade and redesign the garden space improving the impact of the entrance and creating an enchanting journey through the garden to maximize the dramatic harbor backdrop Replacing old aging plants and materials and installed new modern materials and tropical plants.   Approach To introduce a mix of formal garden and tropical plants to…

Mosman IV

Brief To upgrade the rear garden so that it had a more coherent design and provide better functionality. Improve and extend the entertaining area also finding places where the owner could display his favourite garden ornaments improving their visibility from the house. Working to a design by Clouston Associates Challenge There was no access anywhere…